Abonnementen

Abonnement op maat!!

Afslankstudio Heerhugowaard wil graag haar klanten behouden en biedt daarom een abonnementsvorm waarmee u met uw persoonlijke tijdsbesteding en budget een abonnementsvorm kunt kiezen die bij u past. Daarom hebben wij het abonnement op maat ingesteld. Daarmee kunt u zelf kiezen welk abonnementsvorm het beste bij u past. Enige voorwaarden is dat u 1x een startkuur boekt voor de Vacustep of TFM cabine. Hieronder leest u welke variaties wij aanbieden en de prijsstelling van de abonnementen.

Abonnementstypen.

Wij bieden 4 typen abonnementen. Ieder type wordt door een kleur aangegeven. Met de kleur wordt de frequentie per week aangegeven. Per kleur zijn er nog 2 keuzes namelijk onbeperkt of beperkt. Er zijn dus in totaal 8 keuzes te maken. De prijsstelling is hier op aangepast. In onderstaande tabel wordt weergegeven welke abonnementstypen wij onderscheiden. Bij het inschrijven rekenen wij €24,00 inschrijfkosten. Daarbij inbegrepen is de ID-pas.

Kleur

Code

Frequentie

Apparaat per afspraak

Prijs € per maand

Platina onbeperkt

Po

5x per week

Onbeperkt*

85

Platina beperkt

Pb

5x per week

Beperkt**

77

Goud onbeperkt

Go

3x per week

Onbeperkt*

71

Goud beperkt

Gb

3x per week

Beperkt**

64

Zilver onbeperkt

Zo

2x per week

Onbeperkt*

59

Zilver beperkt

Zb

2x per week

Beperkt**

54

Brons onbeperkt

Bo

1x per week

Onbeperkt*

49

Brons beperkt

Bb

1x per week

Beperkt**

43,50

* De term onbeperkt houdt in dat u in 1 afspraak de TFM cabine in combinatie met Ozon- of Zon-cabine en de Vacustep in combinatie met Ozon- of Zon-cabine

** De term beperkt houdt in dat u in 1 afspraak de TFM cabine in combinatie met Ozon- of Zon-cabine of de Vacustep in combinatie met Ozon- of Zon-cabine

Voorbeeld:                            

1        U kiest voor Goud onbeperkt. Dit betekend dat u maximaal 3 keer per week een afspraak kunt maken waarbij u meerdere apparaten per afspraak kunt gebruiken. Bijvoorbeeld start u met de ozoncabine daarna de TFM, en eindigt met de Vacustep.

2 U kiest voor Brons beperkt. Dit betekend dat u maximaal 1 keer per week een afspraak maakt waarbij u 1 apparaat per afspraak kunt gebruiken. Bijvoorbeeld u gebruikt de TFM cabine. Aangezien wij de ozoncabine met de TFM combineren kunt u vooraf nog gebruik maken van de ozoncabine.

Duur van het abonnement

Wanneer u een abonnement neemt dan gaat u voor de duur van 1 maand het abonnement aan. Bij opzegging van het abonnement dient u 30 dagen voordien aan te geven dat u het abonnement opzegt. Indien u dat niet doet dan wordt het abonnement voor 1 maand verlengt. Zie verder de algemene voorwaarden artikel 5 en 6.

Inschrijven kunt u aan de balie van de studio.